"Als Feyenoord Champions League haalt, blijft Arne Slot nog wel een jaar"

Feyenoord staat nog altijd bovenaan in de Eredivisie en doet ook nog eens mij om de prijzen in de Europa League en de KNVB Beker. De geruchtenmolen voor aankomende zomer draait alweer op volle toeren en Arne Slot heeft de clubs voor het uitkiezen. Mario Been denkt niet dat het zover komt.

"Ik denk dat één ding heel bepalend gaat zijn: het behalen van de Champions League. Als Feyenoord in staat is kampioen te worden en dus mee gaat doet aan de grootste Europese competitie, dan blijft Arne nog wel een jaar", stelt Been in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International

Financiën 

In 2017 speelde Feyenoord voor het laatste in de Champions League. De financiële klapper die de Rotterdammers kunnen maken bij een kampioenschap en deelname aan het miljardenbal mag absoluut niet onderschat worden: "Dan is er zoveel mogelijk, dan kan hij het elftal écht versterken. Mochten ze geen kampioen worden dan zullen zijn prestaties in het buitenland niet onopgemerkt zijn gebleven. Ik denk dat hij een stap hogerop kan, maar hij mag wel wat kieskeuriger zijn. Ik dicht hem hetzelfde niveau als Erik ten Hag toe, dus dan mag je best wat verder kijken dan Leeds United."

Feyenoord-doelman vertrekt