'PSV contact entouarage van Eredivisie-goalie en wil zaken doen"

De Telegraaf weet donderdagavond te melden dat PSV het oog heeft laten vallen op een doelman uit de Eredivisie, namelijk Etienne Vaessen. Volgens het medium heeft technisch directeur Earnest Stewart zelfs al aangeklopt bij het management van de sluitpost.

Het nieuws komt naar buiten, terwijl donderdagmiddag duidelijk werd dat tweede doelman Joël Drommel opnieuw voor zijn kans wil gaan in het Philips Stadion. Peter Bosz gunt hem ook de mogelijkheid, maar intern is men niet verrast als de doelman tóch gaat vertrekken. Aangezien de plek van Walter Benítez niet lijkt te veranderen, komt Vaessen pas concreet in beeld als er een plek vrij gaat komen.

De 27-jarige sluitpost van de Waalwijkers keepte een goed seizoen in Brabant en geniet al het hele seizoen interesse van een aantal clubs uit de Nederlandse competitie. Feyenoord werd in een eerder stadium al genoemd, maar zij namen Timon Wellenreuther definitief over na een huurperiode en waren daardoor voorzien. Vitesse ging zelfs al in gesprek met de doelman, alleen was een transfer na het horen van de vraagprijs al van de baan. 

Ook interessant