Opvallende suggestie voor Feyenoord: "Niet uitsluiten dat ze bij Til uitkomen"

Feyenoord liet in de eerste wedstrijd van de Eredivisie twee punten liggen tegen Fortuna Sittard en dat doet heel Rotterdam twijfelen aan de huidige selectie. Mikos Gouda, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, oppert de terugkeer van Guus Til.

Na afloop sprak trainer Arne Slot over het gemis van 'een speler met gevaar in de zestien'. Luka Ivanusec is persoonlijk rond met de Rotterdammers en ook Dinamo Zagreb lijkt akkoord te zijn met zijn vertrek. Ook Oussama Idrissi staat nog op het wensenlijstje. "Je hebt drie redelijk vlakke middenvelders, weinig creativiteit. Dat verklaart waarom ze niet alleen Luka Ivanusec, maar ook Oussama Idrissi willen hebben. Hoewel ze er - ondanks een principeakkoord - ook nog niet honderd procent van overtuigd zijn dat ze eruit zijn met Dinamo Zagreb. Met Kroatische clubs is het moeilijk zaken doen." 

Als de deal op het laatste moment nog klapt, oppert Gouda een opvallende naam. "Ik zou niet eens uitsluiten dat ze uiteindelijk bij Guus Til uitkomen. Slot en Til, dat verhaal kennen we. Til is een beetje uit beeld geraakt bij PSV. Hij viel nog wel in, maar ze krijgen ook Malik Tillman er nog bij. Dat middenveld wordt nogal versterkt. Ik heb het idee dat hij buiten de ploeg gaat vallen", aldus de journalist.

"Ik zeg niet dat hij meteen terugkomt. Hij zal veel moeten inleveren en PSV moet ook nog bereid zijn om een concurrent aan een speler te helpen. Mensen hoeven niet direct te roepen: 'Til gaat naar Feyenoord', want zo is het niet. Maar Feyenoord is wel aan het zoeken naar een echte nummer 10. En vaak komen ze uit bij mensen waar ze al bekend mee zijn", zoals Nieuwkoop en Lamprou ook al terugkeerde in De Kuip deze transferwindow.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers