Goed nieuws voor Feyenoord? Geertruida stelt het Legioen gerust met deze beelden

Lutsharel Geertruida raakte tijdens de uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk (4-0) geblesseerd. Hij verliet het veld met zijn hand bij zijn hamstring en het leek goed mis te zijn met de verdediger. Dat lijkt nu misschien anders te zitten.

Eerder op de dinsdag werd juist het tegenovergestelde bekend. Hans Kraay Junior stelde bij ESPN dat Geertruida een spierscheuring zou hebben opgelopen. Nu komen er juist beelden naar buiten van een uiterst vrolijke verdediger die, tijdens zijn aparte training binnen, een leuk dansje doet. Zou het dan toch niet zo ernstig gesteld zijn met de fitheid van de Feyenoorder?

Bekijk hier de beelden van het dansje van Geertruida!

Update 13.45:

Lutsharel Geertruida staat toch enkele weken buitenspel. De verdediger heeft een hamstringblessure opgelopen tegen Frankrijk. Volgens Voetbal International ligt de Feyenoorder er tot midden april uit. Dat betekent dat hij de wedstrijden tegen Sparta en RKC in de Eredivisie moet missen, maar ook de halve finale van de beker tegen Ajax en de eerste krachtmeting met AS Roma in de Europa League.