Ten Hag pakt eigen spelers keihard aan na nederlaag: ‘Pijnlijke confrontatie’

Erik ten Hag en zijn selectie werden recentelijk nog geroemd voor hun prestaties, maar na de 7-0 nederlaag op bezoek bij Liverpool lijkt er werk aan de winkel. De trainer van Manchester United zou de spelers flink hebben aangepakt na de afgang, zo weet journalist David McDonnell te vertellen.

Op de eerste training na het verloren duel liet Ten Hag meteen weten dat de forse nederlaag onacceptabel is. Volgens Mc Donnell vertelde de trainer vervolgens dat de spelers van geluk mochten spreken dat zij na de nederlaag gewoon in de spelersbus mochten stappen en niet gedwongen mee hoefden te reizen met de fans van de club, die achteraf liever hun geld voor een wedstrijdticket hadden bespaard. Ten Hag zou hebben gewaarschuwd dat spelers teruggezet kunnen worden naar de beloften als er in de toekomst opnieuw zo’n wanprestatie wordt geleverd. Ten slotte liet de trainer zijn selectie in stilte luisteren naar de manier waarop de spelers van Liverpool een feest vierden na de overwinning. 

Op koers

Ondanks de forse nederlaag ligt de club uit Manchester nog op koers voor Champions League voetbal, zo zijn ze met 49 punten uit 25 wedstrijden op de derde plek terug te vinden in de Premier League. Aanstaande donderdag wacht er een treffen in eigen huis met het Spaanse Real Betis in de Europa League.

Feyenoord-doelman vertrekt