Uitslagen tweede ronde KNVB Beker: PSV bekert door, amateurploegen uitgeschakeld

De eerste paar wedstrijden in de tweede ronde van de KNVB Beker zijn dinsdagavond afgewerkt. Voetbalflitsen brengt je een overzicht van de gespeelde duels!

De bekeravond werd afgetrapt door FC Twente en Telstar. In De Grolsch Veste rekende de thuisploeg gemakkelijk af met De Witte Leeuwen: 3-1. Na afloop van de wedstrijd ging het bij de Enschedeërs nauwelijks over de zege, maar over de transfersoap rondom Ramiz Zerrouki.

Om 20.00 uur stonden er drie bekerpotjes op het programma. De Graafschap, NAC Breda en ADO Den Haag gingen door ten koste van respectievelijk H.V. & C.V. Quick, FC Eindhoven en Kozakken Boys.

Sparta Rotterdam en PSV sloten de bekeravond af. De Eindhovenaren speelden een sterke eerste helft en stonden bij rust op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft ging het een stuk moeizamer bij PSV en kreeg het zelfs de aansluitingstreffer te verwerken. Uiteindelijk bleef de ploeg van Ruud van Nistelrooij overeind en zegevierde met 1-2.