Slecht nieuws voor Feyenoord: seizoen voorbij Quilindschy Hartman

Slecht nieuws voor Feyenoord. Quilindschy Hartman zal dit seizoen niet meer in actie komen. De linksback raakte in de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht ernstig geblesseerd aan zijn knie, zo maakte de club zondagavond bekend.

Tegen Utrecht moest Hartman al na iets meer dan een half uur spelen het veld verlaten. Hij schreeuwde het uit van de pijn en liep vervolgens bedrukt naar de Feyenoord-bank, waar de bezorgdheid meteen voelbaar was.

KNVB bekerfinale Feyenoord tegen NEC

Na de wedstrijd tegen FC Utrecht uitte Arne Slot tijdens de persconferentie ook meteen zijn zorgen over de blessure van Hartman. "Het zag er meteen niet goed uit. Ik hoop op eenzelfde scenario als met Calvin Stengs dat met een sisser afliep, maar ik ben er niet van overtuigd." 

Die bezorgdheid blijkt nu gegrond te zijn, want zijn seizoen zit erop. Dat betekent dat Hartman de Klassieker van volgende week zondag zal moeten missen, evenals de bekerfinale van Feyenoord tegen NEC op 21 april.

Persconferentie met Arne Slot 

Feyenoord-coach Arne Slot ging na afloop naast de blessure van Hartman ook in op de geruchten rondom Hadj Moussa

EK voetbal

Het is nog onduidelijk of Hartman ook zijn plaats bij het Nederlands elftal op het EK in gevaar ziet komen, al lijkt de kans klein dat de verdediger het EK in Duitsland kan halen. Zo ziet het programma van het Nederlands elftal eruit.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl