Woerts weet het zeker: "Bijlow gaat écht weg bij Feyenoord"

De spelers van Feyenoord staan in het jaar na het behalen van de landstitel volop in de belangstelling van Europese topclubs. De naam van Justin Bijlow is gevallen bij Manchester United en ook Lutsharel Geertruida kan de stap maken naar RB Leipzig. Chris Woerts weet zeker dat de doelman vertrekt, terwijl Jan Boskamp het niet slim vindt.

Woerts is enorm overtuigd van het vertrek van de Feyenoord-goalie. "Bijlow gaat écht weg bij Feyenoord. Hij heeft een geweldige aanbieding gekregen van Manchester United. Daar kan hij veel meer verdienen dan bij Feyenoord. Op dit moment moeten de clubs nog tot een akkoord komen. Erik ten Hag is een fan van Bijlow. Oorspronkelijk wilde hij Onana, maar Inter vraagt zestig miljoen euro voor hem. Het is nu een kwestie van dagen voordat Bijlow vertrekt", klinkt het uit zijn mond.

Jan Boskamp reageert in De Oranjezomer op alle geruchten en adviseert de clubleiding van Feyenoord. "Natuurlijk gun ik het ze van harte. Het is ook een mooi compliment voor de opleiding van Feyenoord natuurlijk. Maar je moet wel zorgen dat je hetzelfde niveau terughaalt. Ik denk niet dat dat lukt, dus dan moet je het niet doen. Ik denk ook niet dat Feyenoord 20 tot 25 miljoen uit gaat geven. Je moet een pak geld uitgeven om op hetzelfde niveau te blijven."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers