'Deze man kan de rol van Van der Gijp bij Vandaag Inside overnemen'

René van der Gijp wil het liefst een maand verlof nemen tijdens het lopende seizoen van Vandaag Inside. De vraag is alleen of Talpa hiermee akkoord gaat. Mocht dat het geval zijn, dan heeft Angela de Jong al een suggestie voor een mogelijke vervanger.

Van der Gijp maakte zijn wens twee maanden geleden bekend. Hij stelde voor om het programma in april een pauze te geven, en Hélène Hendriks tijdelijk een dagelijks programma te laten presenteren. Maar Hendriks heeft al verplichtingen bij Ziggo Sport, waar ze regelmatig Europees voetbal presenteert. Het is dus niet zo simpel om haar voor een maand vrij te maken.

Gert Verhulst als vervanger?

Angela de Jong ziet echter een andere oplossing. In de AD Mediapodcast noemt zij de Vlaamse tv-persoonlijkheid Gert Verhulst als geschikte vervanger. Een opvallende keuze, aangezien Verhulst nog niet eerder te gast was bij Vandaag Inside. Toch is De Jong enthousiast: “Hij past goed bij het format en zou een interessante toevoeging kunnen zijn aan de tafel.”

De Jong’s suggestie is niet zonder reden. Verhulst maakt binnenkort zijn debuut op SBS6, waar hij jurylid wordt in het programma Wie van de Drie. De Jong vermoedt dat deze nieuwe samenwerking tussen SBS6 en Verhulst ook wel eens kan betekenen dat de zender meer plannen met hem heeft. “Wie weet is dit wel een stap richting een structurele rol voor hem bij SBS6,” aldus De Jong.

Wat maakt Gert Verhulst geschikt voor Vandaag Inside?

Verhulst, bekend van zijn jarenlange werk bij Studio 100 en als presentator in België, zou volgens De Jong een goede klik hebben met de andere tafelgasten van Vandaag Inside. “Hij is gevat, snel en altijd goed op de hoogte van de actualiteit. Als SBS eens iets anders wil proberen, dan zouden ze het met hem kunnen uitproberen,” zegt ze. Ook mediajournalist Gudo Tienhooven ziet Verhulst als een interessante kandidaat. “Ik vond het leuk om hem bij Renze te horen praten over de Nederlandse politiek. Hij heeft een frisse blik en weet altijd iets verrassends te zeggen,” aldus Tienhooven.

Kan Gert Verhulst Vandaag Inside naar een hoger niveau tillen?

Het idee om Verhulst een rol te geven bij Vandaag Inside naast Johan Derksen en Wilfred Genee komt niet geheel uit de lucht vallen. Verhulst heeft ervaring met talkshows en televisie in België, waar hij een vertrouwd gezicht is. Zijn betrokkenheid bij Wie van de Drie kan een opstapje zijn naar een grotere rol bij SBS6. Voor de zender zou het een kans zijn om een nieuwe dynamiek te introduceren in het populaire programma.

Wat betekent de afwezigheid van René van der Gijp voor Vandaag Inside?

Van der Gijp is een vaste waarde bij Vandaag Inside, en zijn mogelijke afwezigheid roept bij veel fans vragen op. De vraag is dan ook wat zijn verlof precies gaat betekenen voor de sfeer en de inhoud van het programma. Het is nog onduidelijk of Talpa akkoord gaat met zijn verzoek om verlof. Als dat wel gebeurt, dan is het aan de andere tafelgasten om de gaten op te vullen. Hier zou een nieuwe stem als die van Verhulst een welkome afwisseling kunnen zijn.

Kan Gert Verhulst het stokje tijdelijk overnemen van René van der Gijp?

Het zou een interessante zet zijn voor SBS6 om Verhulst aan te stellen als tijdelijke vervanger voor Van der Gijp. Met zijn ervaring en vlotte babbel zou hij zomaar eens een nieuwe dimensie kunnen toevoegen aan het programma dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee. Het is afwachten of SBS6 de uitdaging aandurft. Eén ding is zeker: er hangt een interessante dynamiek in de lucht voor de kijkers van Vandaag Inside.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers