Woordenwisseling tussen Derksen en Gijp: 'Waar maak je je druk om?'

De maandagse aflevering van Vandaag Inside verliep allesbehalve rustig, met een felle discussie tussen vaste tafelgasten Johan Derksen en René van der Gijp. Derksen gaf aan steeds minder plezier te hebben in het programma, wat leidde tot een stevige woordenwisseling tussen de twee. 

Derksen over Vandaag Inside

Johan Derksen uitte zijn frustratie over de richting die de show volgens hem opgaat. "Dan denk ik: 'Jongens, heel Nederland staat in brand, wees nu eens actueel'. Dan roepen ze bij de eindredactie: 'Ja, dat is de leuke mix'. Ik vind het helemaal geen leuke mix."

René van der Gijp, reageerde fel op de kritiek. Hij bood zelfs aan om met het programma te stoppen als Derksen er geen zin meer in had. "Als jij er geen zin meer in hebt, dan moeten we er mee stoppen. Waar maak je je druk om? We kunnen er gewoon mee stoppen. Ik vind het prima! Waarom ga je met tegenzin hier naartoe rijden?" Gijp haalde tenslotte nog eens uit: "Jij bent niet volwassen, je bent een kinderachtige man aan het worden die graag aan het woord is."

Reacties kijkers

Recent liet Derksen zich nog hard uit over de geklapte transfer van Feyenoorder Santiago Gimenez.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers