'Nottingham Forest en PSV praten verder over Sangaré-deal'

Nottingham Forest en PSV hebben opnieuw gesprekken gehad over een mogelijke deal voor Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder staat al ruim een jaar op het wensenlijstje van de Premier League-club, maar deze zomer lijkt er een grote kans dat hij vertrekt.

Dat nieuws weet het Engelse The Athletic te melden. De gesprekken zouden hebben plaatsgevonden rondom de oefenwedstrijd die op zondag 30 juli gespeeld werd. Het medium bracht eerder al naar buiten dat The Tricky Trees een bod uitgebracht hadden op de middenvelder, maar dat werd door Nederlandse journalisten tegengesproken. Er is op dit moment een actieve clausule in het contract van Sangaré met een afkoopsom van 37,5 miljoen euro, maar Nottingham Forest houdt door de concurrentie ook rekening met een hoger bedrag.

Paris Saint-Germain is volgens The Athletic ook een kanshebber en eerder heeft Chelsea zich al eens gemeld in Eindhoven met een bod. In het Philips Stadion lijkt iedereen al voorbereid op zijn vertrek, maar er is nog geen opvolger gekocht. Aster Vranckx is één van de targets, maar hij moet kiezen tussen alle geïnteresseerde partijen.