Immers laat zich zien bij Brugge: Hagenees scoort enige Belgische goal in oefenduel

Lex Immers heeft meteen laten zien waarom hij naar Club Brugge is vertrokken. De Nederlander scoorde de enige Belgische treffer in het oefenduel met Werder Bremen (1-1).

In een oefenduel met Werder gunde trainer Michel Preud'homme zijn nieuwe aanwinst zijn eerste minuten. Immers mocht in de tweede helft invallen en liet meteen zien wat hij kan.

Club Brugge was de bovenliggende partij, maar Bremen wist de openingstreffer te maken. Vijf minuten voor de tijd was het echter Immers die voor de gelijkmaker aantekende. Met een harde schuiver wist hij de Duitse doelman te passeren.

Immers komt over van het Engelse Cardiff. Hij liet zijn contract ontbinden en tekende een dag later bij Club Brugge.