Driessen pakt Farioli hard aan: 'Niet met dat geluk aankomen..'

Francesco Farioli, de kersverse trainer van Ajax, krijgt de wind van voren. Valentijn Driessen heeft de Italiaan hard aangepakt. De chefvoetbal is allesbehalve te spreken over het recente interview van Farioli.

Ajax heeft in Farioli de gewenste oefenmeester voor het nieuwe seizoen binnen. De Italiaan is blij met zijn overtap naar Ajax en roemt Alex Kroes als 'de beste baas die ik had kunnen wensen'. "Een grotere slijmjurk, nu al, is er gewoon niet", aluds Driessen. "Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je zulke domme teksten uitkraamt. Hij heeft eerder een interview gegeven dat was best aardig. Dan krijg je nu dit soort teksten.." . De journalist vindt het onzin hoe Farioli over zijn nieuwe baas spreekt. "Je moet niet met dit gelul aankomen dat je iemand de allerbeste vindt als je hem drie weken kent."

Driessen is ook niet te spreken over de manier hoe Farioli met transfergeruchten omgaat. "Dan krijgt hij een echte vraag, waar je antwoord op moet geven, over de komst van Wout Weghorst: nee, hij praat niet over spelers die bij andere clubs onder contract staan. Bij Pablo Rosario precies hetzelfde. Wees dan gewoon een kerel, doe gewoon normaal", luidt het advies van Driessen.

Lees meer over het eerste interview van Farioli met ESPN hier.

Feyenoord-doelman vertrekt