Rekent Ajax tegen Excelsior af met horrorreeks? Zet in en win!

Ajax brengt zondagmiddag een bezoek aan Rotterdam voor de Eredivisie-ontmoeting met Excelsior. In Kralingen hopen de Amsterdammers eindelijk weer eens te winnen. Sleept de ploeg van interim-trainer John Heitinga tegen Excelsior een zege uit het vuur? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Alarmfase 1 voor Ajax

Het is crisis in Amsterdam. Ajax heeft al zeven competitiewedstrijden op rij niet gewonnen en tot overmaat van ramp werd trainer Alfred Schreuder donderdagavond na het gelijkspel tegen FC Volendam (1-1) de laan uitgestuurd. John Heitinga neemt nu tijdelijk de honneurs waar en zit tegen Excelsior als interim-coach op de bank. Rekenen de Amsterdammers af met de Kralingers?

Ajax wint van Excelsior (1.25)

Makkelijk te passeren ploeg

De verwachting is dus dat Ajax gaat winnen, maar houdt doelman Gerónimo Rulli ook de nul? De kans dat dat gebeurt, is erg klein. In de voorgaande zeven competitieduels kreeg de club uit de hoofdstad slechts één keer geen tegendoelpunt te verwerken. Dat gebeurde in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-0). Maakt Excelsior meer dan 0.5 goals tegen Ajax?

Meer dan 0.5 goals voor Excelsior (1.72)

Doelpuntrijk onderonsje

Excelsior - Ajax stond 23 keer eerder op het programma. Zeventien keer trok Ajax aan het langste eind, vijf keer eindigde het in een gelijkspel en eenmaal won Excelsior. In totaal werd er tachtig keer gescoord, een gemiddelde van 3,48 doelpunt per wedstrijd. Vallen er zondag bij de 24ste editie van dit duel meer dan 3.5 goals?

Meer dan 3.5 goals bij Excelsior - Ajax (1.87)

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt