Ajax en AS Roma bereiken akkoord over transfer Benjamin Tahirović

Ajax heeft opnieuw een slag geslagen op de transfermarkt. Benjamin Tahirović is namelijk de tweede aanwinst van deze transferwindow. De Amsterdammers maken zondagavond melding van een gesloten overeenkomst met AS Roma over de komst van de Bosniër.

De twintigjarige middenvelder speelde dit seizoen in totaal elf wedstrijden voor de Italiaanse ploeg en maakt sinds maart deel uit van de nationale ploeg van Bosnië & Herzegovina, want hij werd namelijk geboren in Zweden. Sven Mislintat is blij met zijn komst. "Benjamin is een sterke middenvelder met veel balbezit. Hij is een enorm talent met een geweldige mentaliteit. Hij reist over een paar dagen naar Amsterdam om de medische test te doen en zijn contract bij ons af te ronden", klinkt het op de website van de club.

De geruchtenmolen is na de komst van trainer Maurice Steijn wat meer op gang gekomen. Nadat Branco van den Boomen al binnengehaald werd, wordt inmiddels ook de naam van Shurandy Sambo genoemd als mogelijke aanwinst. De verwachting is dat Ajax de komende weken toe gaat slaan op de markt.

Feyenoord-doelman vertrekt