'Feyenoord kan miljoenen uit Londen vangen voor Arne Slot'

In de zoektocht naar een nieuwe trainer, lijkt Tottenham Hotspur uit te zijn gekomen bij Arne Slot. De club uit Londen zou miljoenen over hebben voor de verdiensten van Slot. Na het ontslag van Antonio Conte, zitten de Engelsen zonder club. Nu zou het miljoenen willen overmaken voor de trainer van Feyenoord.

Na het verlengen van zijn contract tot medio 2025 beschikt Slot over een afkoopclausule. Deze geldt alleen voor de zomer van 2024, waardoor Tottenham daarvoor diep in de buidel moet tasten. Weet De Telegraaf te melden. Afgelopen winter zou Leeds United al vijf miljoen overhebben voor Slot, waar Feyenoord destijds niks van wilde weten. Met die kennis van nu, zal de huidige koploper van de Eredivisie komende zomer een flink bedrag kunnen vragen voor Slot. Het transferrecord voor een Nederlander ligt nu op vijf miljoen, het bedrag dat FC Barcelona in 2020 over had voor Ronald Koeman.

Feyenoord haalde Slot in de zomer van 2021 naar De Kuip. In zijn eerste seizoen bereikte Slot met zijn ploeg direct de finale van de Conference League, waarin AS Roma te sterk was. Dit seizoen lijkt Slot dan toch zijn eerste prijs met Feyenoord te gaan pakken, dat als koploper van de Eredivisie ook nog terug te vinden is in de halve finale van het bekertoernooi. Daarnaast treft het de kwartfinales van de Europa League een oude bekende: namelijk het AS Roma van José Mourinho.

Van de 91 wedstrijden die Slot tot op heden aan het roer van Feyenoord stond, wist het 58 keer te winnen. Slecht dertien keer verloor de ploeg onder Slot, waar het twintig keer de punten moest delen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers