'Oud-Feyenoorder kan transfervrije stap maken'

Afgelopen weekend was hij nog de matchwinner bij Arsenal tegen AFC Bournemouth. Reiss Nelson scoorde de belangrijke 3-2 waardoor de 'Gunners' geen averij opliepen in de Engelse titelstrijd. Komende zomer loopt het contract van de oud-Feyenoorder af en er zitten al wat teams op het vinkentouw. 

Vorig seizoen speelde Nelson namelijk nog voor de ploeg van Arne Slot. Tegen het einde van het seizoen werd hij steeds belangrijker en mocht hij het vaak vanaf het begin laten zien. Dit seizoen moet de buitenspeler het vooral doen met invalbeurten bij de ploeg van Mikel Arteta. In de Premier League deed hij pas 84 minuten mee verdeeld over drie wedstrijden. Zijn statistieken over die duels zijn indrukwekkend. Hij was namelijk betrokken bij vijf goals in die geringe tijd.

Transferperikelen

Het contract van Nelson loopt deze zomer af. Volgens CBS Sports heeft de oud-Feyenoorder over belangstelling niks te klagen. Zo zouden Brighton & Hove Albion FC en OGC Nice zich wel willen versterken met de Engelsman. Een terugkeer naar Rotterdam lijkt niet aan de orde. Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Nelson momenteel 7 miljoen euro.

Feyenoord-doelman vertrekt