Twente-fans kritisch na oefenpot tegen Schalke: 'Niet goed genoeg'

FC Twente oefent traditiegetrouw ook dit jaar weer tegen Schalke 04. Het is de laatste oefenwedstrijd voordat het Champions League-avontuur gaat beginnen voor de Tukkers. RB Salzburg wacht op ze. De fans zijn nog wel wat kritisch op de selectie na de oefenpot tegen de ploeg uit Gelsenkirchen.

Schalke 04 - FC Twente eindigt in moedeloos gelijkspel

Het stadje Merl vormde het decor voor het treffen tussen de ploegen van trainers Joseph Oosting en Karel Geraerts. De wedstrijd eindigde in een 0-0-gelijkspel. Er gebeurde vrij weinig. Het was dus zeker niet zo spectaculair als andere jaren. 

In juli van 2022 troffen de twee bevriende clubs elkaar in Enschede. Die editie leverde wél prachtige beelden op, omdat supporters er op de tribune een mooi voetbalfeest van maakten. Het duel eindigde in een 3-1 zege voor de ploeg van toenmalig hoofdtrainer Ron Jans.

Fans nog kritisch na oefenpot

De Tukkers zijn nog allesbehalve tevreden over de selectie. Er zijn een aantal posities/namen die nog niet presteren zoals de fans het graag zien bij hun ploeg. 

Voorrondes UEFA Champions League voor FC Twente

FC Twente kan zich nog plaatsen voor de UEFA Champions League. Dit is hoe zij daarin tot dusver presteerde. Ze gaan het opnemen tegen het RB Salzburg van de Nederlandse trainer Pepijn Lijnders. Dit is zijn eerste reactie over Twente als tegenstander.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers