United-fans klaar met Weghorst na opmerkelijke actie: "Mag nooit meer voor ons spelen"

Wout Weghorst heeft zich niet populair gemaakt bij de fans van Manchester United. De Nederlandse spits was de laatste tijd juist best lekker op dreef voor zijn Engelse werkgever, maar nog voordat hij en zijn ploeggenoten het veld opkwamen tegen Liverpool ging Weghorst al in de fout volgens de supporters van de 'Red Devils'.

In de spelerstunnel raakte Weghorst namelijk het bekende 'This is Anfield'-bord aan. Dit schoot bij vele fans van Manchester United in het verkeerde keelgat. Het heeft de Nederlander in ieder geval ook geen geluk gebracht. Liverpool walste met 7-0 over de ploeg van Erik ten Hag heen.

Bekijk hier de Tweets van de boze United-fans over de actie van Weghorst!

"Weghorst werd gezien met het aanraken van het 'This is Anfield'-bord terwijl ze richting het veld liepen. Alsof hij een Liverpool speler is. Niet echt de juiste instelling voor de spelers van United!"

"Ik heb genoten van Weghorst sinds dat hij gekomen is, maar het aanraken van het Anfield-bord is echt een grote fout. Martial moet snel fit worden zodat Weghorst naar de bank kan gaan en daar kan zitten totdat zijn huurperiode voorbij is."

"Weghorst die het Anfield-bord aanraakt toen ze naar buiten liepen is wel raar."

"Weghorst die het Anfield-bord aanraakt... Hij mag nooit meer voor Manchester United spelen."

"Het rumoer rondom Bruno Fernandes is echt overdreven. Hij is een slechte verliezer en onprofessioneel maar het raakt hem tenminste. Weghorst die het Anfield-bord aanraakt vind ik erger. Dat laat zien dat hij het mooi vond om daar te zijn in plaats van vastbesloten de wedstrijd in te gaan."

Feyenoord-doelman vertrekt