‘Ajax wijst bod van 23 miljoen euro op Bassey af’

Ajax heeft een bod van 23 miljoen euro op Calvin Bassey afgewezen, zo vertelt Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. Een club uit de Premier League zou interesse hebben in de verdediger.

Ajax nam Bassey vorige zomer eveneens voor 23 miljoen euro over van Rangers FC. De verdediger kent een lastig eerste seizoen in Amsterdam en krijgt bijna wekelijks veel kritiek over zich heen. Verweij noemt dat Sven Mislintat met een behoorlijke bezem door de selectie heen wil. Zo zou de technisch directeur hebben aangegeven dat er slechts drie tot vijf huidige Ajax-spelers goed genoeg zijn voor de basis van volgend seizoen. "Dit is afhankelijk van of Kudus, Timber en Álvarez, blijven, maar er zal een flinke bezem door de selectie gaan.”

De technische leiding die voordat Mislintat in Amsterdam begon, zouden een bod hebben afgewezen op Bassey, zo vertelt Verweij. “Ik hoorde gisteren tot mijn stomme verbazing dat er een bod van 23 miljoen euro is binnengekomen op Calvin Bassey. Vanuit de Premier League. Bij Ajax dachten sommigen dat hij ooit wel voor veertig miljoen euro verkocht zou kunnen worden.”

Ook interessant