Treden deze spelers in de voetsporen van Geertruida en Wieffer?

Met Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer liet Ronald Koeman nog maar eens twee spelers debuteren in Oranje: nummer veertien en vijftien onder de huidige bondscoach. Aan dat lijstje kunnen zomaar eens nog een hoop namen aan toe worden gevoegd. Treden deze spelers in de voetsporen van Geertruida en Wieffer?

Een aantal namen uit het onderstaande elftal waren al eens dicht bij hun debuut in het Nederlands Elftal. Zo zaten Bart Verbruggen en Brian Brobbey nog bij de meest recente selectie van Koeman, maar zonder debuut. Daarnaast werden Jeremie Frimpong, Joey Veerman en Sven Botman ook al eens opgeroepen, maar moest door een blessure afhaken. Micky van de Ven zagen we nog in de voorselectie van het WK 2022, maar werd niet opgeroepen. Voor Jeremiah St. Juste is de Oranje-droom in 2021 van start gegaan, toen de verdediger zonder minuten bij Oranje zat.

Voor Björn Meijer en Thijs Dallinga lijkt na Jong Oranje het Nederlands Elftal de volgende stap, waar Branco van den Boomen zich in Frankrijk meer dan bewijst het in zich te hebben. Eerder werd ook al Tijjani Reijders voor Oranje geopperd, maar werd nog nooit opgeroepen.