Vermoedelijke opstelling: Koeman slachtoffert Ajacieden en wijzigt viermaal

Het Nederlands elftal neemt het maandagavond op tegen Gibraltar. Na de blamage tegen Frankrijk (4-0) moet de ploeg van Ronald Koeman aan de bak tegen de dwergstaat. De bondscoach wijzigt zijn team waarschijnlijk op vier plaatsen ten opzichte van afgelopen vrijdag, zo meldt De Telegraaf.

Zo is Denzel Dumfries terug van een schorsing en staat hij op zijn vertrouwde rechtsback positie. Dit gaat ten koste van Lutsharel Geertruida, die tegen Frankrijk debuteerde, maar moest afhaken met een blessure. Verder lijkt Koeman alle Ajacieden, die in Parijs nog aan de aftrap stonden, te slachtofferen. Kenneth Taylor, Steven Berghuis en Jurriën Timber worden niet aan de aftrap verwacht in De Kuip.

Voor hen in de plaats spelen Wout Weghorst, Donyell Malen en die teruggekeerde Matthijs de Ligt. De verdediger van Bayern München verkeert in een sterke vorm, maar moest vorige week ziek afhaken bij Oranje. De Telegraaf weet ook nog te melden dat wanneer Mats Wieffer volledig fit is, dit was vrijdag niet het geval, dat hij zal spelen in plaats van Marten de Roon. 

Bekijk hier de vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal voor de wedstrijd tegen Gibraltar!

Feyenoord-doelman vertrekt