Vriendin De Ligt over roddel dat hij niet naar Barcelona ging vanwege haar relatie met Mikky

Matthijs de Ligt is al een tijdje samen met zijn vriendin Annekee Molenaar. De twee wonen samen in Turijn. Op YouTube reageert de WAG van de Juventus- en Nederlands elftal-speler op een aantal roddels die over haar de ronde doen, in een video van Anna Nooshin.

annekee molenaar vriendin van mathijs de ligt over laatste roddels

Roddel: Annekee zou alleen maar met Matthijs de Ligt zijn voor de fame en het geld...

Reactie: "Deze reactie kan je verwachten. Maar ik ben gewoon onwijs verliefd. Het is de allerleukste, knapste jongen van heel de wereld. Mathijs heeft mij versierd. Het is ook een belediging naar hem toe. Alsof er voor mij geen andere reden is om hem leuk te vinden. Mensen die denken dat ik bij Mathijs ben om zijn geld, die kan ik toch niet overtuigen dat het niet zo is."  

Roddel: Annekee en Mikky Kiemeney (de vriendin van Frenkie de Jong) zouden het niet met elkaar kunnen vinden en zelfs ruzie hebben...

Reactie: "Mikky is echt een schat. We hebben in een korte periode veel tijd met elkaar doorgebracht door al die wedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal. Nu zien we elkaar minder." Frenkie de Jong speelt bij Barcelona, vandaar ook.

Instagram

"Ik heb via Instagram berichtjes gekregen dat, in de periode dat Mathijs zijn keuze moest maken voor een nieuwe club, hij niet naar Barcelona zou gaan omdat wij (Mikky en ik) elkaar niet zouden kunnen luchten. Maar volgens mij hebben vrouwen geen invloed op de transferkeuzes van hun partners. Althans ik niet. Frenkie en Mathijs zijn de beste maatjes en ik vind Mikky echt een schatje en we kunnen heel erg goed samen. Zij is zelfs heel goed met mijn mama en ik kan echt geen slecht woord zeggen over Mikky. Dus die roddel moet ik echt ontkrachten." 

Verder heeft de vriendin van Matthijs de Ligt het over jaloezie, andere spelersvrouwen, haar stoute periode en haar 'mysterieuze' leeftijd. 

Bekijk de gehele vlog met Annekee Molenaar, vriendin van oud-Ajacied Mathijs de Ligt

Meer zien van AnneKee Molenaar