De Boer begrijpt keuze van Slot: "Ik zou het ook niet gedaan hebben"

Frank de Boer snapt wel dat Arne Slot de overstap naar Leeds United niet maakt. De oud-trainer van onder meer Ajax en Crystal Palace denkt dat Slot nog niet klaar is bij Feyenoord.

Slot bevestigde vrijdag op de persconferentie dat hij bij Feyenoord blijft, ondanks contact tussen Leeds United en de Rotterdammers. De Boer begrijpt die keuze. "Ik denk het wel", steekt hij van wal bij Viaplay. "Het kwam niet zo lekker over dat hij van AZ naar Feyenoord (in 2021, red.) ging. Als hij dan nu weer zo snel zo gaan..."

"Het is natuurlijk wel een uitdaging en het betekent dat hij er heel goed op staat, maar ik kan me voorstellen dat hij nog niet klaar is bij Feyenoord", voegt de voormalig profvoetballer eraan toe. "Misschien ligt er nog wat heel moois in het verschiet. Ik zou het ook niet gedaan hebben. Het is natuurlijk wel verleidelijk".

"Ten Hag heeft het ook goed gedaan bij Ajax en het nu vrij goed doet bij Manchester United. Dat geeft de Nederlandse trainers ook weer een boost, denk ik", aldus De Boer.