Vermoedelijke opstelling: Slot verandert op de vleugels

Daags na het spektakelstuk in de beker tegen NEC (4-4, Feyenoord w.n.s.) neemt Feyenoord het op tegen SC Heerenveen. Zondag nemen beide ploegen het tegen elkaar op in het Abe Lenstra Stadion. 

Na de slijtageslag waren de Feyenoorders een dag later eigenlijk vrij, maar trainer Arne Slot had hen vriendelijk verzocht toch naar de club te komen om daar te herstellen. Bij de een ging dat beter af dan bij de ander: Quilindschy Hartman had een dikke knie en stond vandaag niet met de groep op het veld. Slot verwacht dat hij er zondag gewoon bij is. Justin Bijlow, Patrik Wålemark en Gernot Trauner zijn er niet bij. Zij zijn allen nog geblesseerd.

Ook andere spelers hebben soms nog moeite om meerdere intensieve wedstrijden in een korte tijd te spelen. Zo hadden Oussama Idrissi en aanvoerder Orkun Kökcü het erg lastig in de verlenging, maar zij bleven wel de hele wedstrijd op het veld en benutten beiden hun penalty's. Slot lijkt terug te vallen op de buitenspelers die tegen NEC goed invielen. Javairô Dilrosun en Igor Paixão scoorden beiden tegen de Nijmegenaren in de beker en mogen het in Friesland vanaf het begin laten zien.

Check hieronder de vermoedelijke opstelling van Feyenoord voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen!

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers