'West Ham United zet Álvarez in de wachtkamer en focust op Portugees'

West Ham United kwam een tijdje geleden in de lucht bij Ajax en heeft zich in Nederland gemeld om de interesse in Edson Álvarez kenbaar te maken. De Engelsen weten wat de Mexicaan moet kosten, maar hebben het ook nu ook laten vallen op João Palhinha.

Door het vertrek van Declan Rice is er bij de ploeg uit Londen een vacature vrijgekomen op het middenveld en zij zijn druk bezig om een geschikte opvolger te vinden van de Engelsman. Door het mislopen van Champions League-voetbal is Ajax genoodzaakt spelers te verkopen om zelf ook weer nieuwe aanwinsten te kunnen presenteren, maar een transfer van Álvarez naar de Premier League is nu verre van zeker.

Palhinha is ook een serieuze kandidaat om West Ham United te gaan versterken en heeft door zijn minuten bij Fulham al de nodige ervaring in de Engelse topcompetitie. TalkSPORT maakt melding van de interesse en geeft aan dat de Portugese middenvelder op dit moment de beste papieren heeft voor een transfer. De Amsterdammers willen een bedrag rond de 45 miljoen euro voor Álvarez en het is vooralsnog onbekend wat zijn concurrent moet kosten.