Pechvogel van Oranje reageert: 'Prachtige maand werd een nachtmerrie'

Teun Koopmeiners heeft voor het eerst van zich laten horen, nadat dinsdagmiddag bekend werd dat hij niet  zal spelen op het EK 2024 in Duitsland. De middenvelder laat zich op Instagram uit over zijn blessure, maar heeft een positieve boodschap voor zijn teamgenoten.

Wanneer is Koopmeiners geblesseerd geraakt?

Koopmeiners is klaar te zijn voor het EK, maar blesseert zichzelf in de warming-up voor de wedstrijd tegen IJsland (4-0) van maandagavond. Op social media geeft de Atalanta-speler zijn eerste reactie: 'Wat een prachtige maand had moeten worden is helaas veranderd in een nachtmerrie. Met enorm veel teleurstelling en verdriet heb ik de uitslag van de testen en scans vernomen. Helaas hebben die geconstateerd dat er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan het EK 2024. Vanaf nu zal ik net als de rest van de Oranje fans het team aanmoedigen en steunen op weg naar een geweldig toernooi! Vlammen boys!'

Wie vervangt Koopmeiners?

Bondscoach Ronald Koeman roept  geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners. Dit doet hij eerder op dinsdag wel voor de andere afwezige: Frenkie de Jong. De middenvelder van FC Barcelona wordt vervangen door de veelzijdige Ian Maatsen.


Feyenoord-doelman vertrekt