'Feyenoord moet vrezen voor vertrek Hancko, Premier League-club is concreet geïnteresseerd'

Dávid Hancko geniet volgens journalist Gianluca di Marzio interesse van Napoli en Newcastle United, waarbij vooral laatstgenoemde club concrete interesse heeft in de verdediger. De Rotterdammers willen bij een vertrek van de Slowaak het uitgaande clubrecord verbreken.

De komst van de international bleek in Rotterdam-Zuid al snel een schot in de roos en daardoor groeide Hancko uit tot steunpilaar in de selectie van trainer Arne Slot. Feyenoord denkt aan minstens dertig miljoen bij een overstap en daardoor kan het aankoopbedrag van de 25-jarige verdediger vijf keer over de kop gaan, omdat hij voor 'slechts' zes miljoen euro naar De Kuip werd gehaald.

De journalist laat weten dat de kampioen van Italië vooralsnog bij informeren blijft, maar dat Newcastle United de portemonnee gerust wil trekken. Napoli kan wél concreet worden als Kim Min-jae gaat vertrekken en ook dat lijkt een kwestie van tijd. Het doorgaans betrouwbare 1908.nl maakte eerder al melding dat er een samenwerking, die overigens niet publiekelijk gecommuniceerd is, tussen de Premier League-club en Feyenoord. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers