'PSV schakelt door na afwijzing van De Ketelaere en wil voormalig Feyenoord-target'

Charles de Ketelaere was de gedroomde opvolger van Xavi Simons, maar hij gaat naar alle waarschijnlijkheid op huurbasis naar het Italiaanse Atalanta Bergamo. Clubwatcher RIk Elfrink meldt dat bij het onderzoeken van de markt voormalig Feyenoord-target Arsen Zakharyan op de radar is verschenen.

De twintigjarige Rus is een aanvallende middenvelder die speelt voor Dinamo Moskou. Hij heeft daar nog een eenjarig contract. Er is nog geen bieding binnen uit Eindhoven en dat terwijl zijn huidige werkgever al aan het onderhandelen is met het Franse Strasbourg. Het schijnt te gaan over verregaande onderhandelingen en het is vooralsnog onbekend of PSV van plan is de deal te kapen.

Isaac Babadi is op dit moment de vervanger van Xavi Simons op de nummer 10-positie. Trainer Peter Bosz is enorm onder de indruk van het jonge talent en neemt hem ook mee voor het Johan Cruijff Schaal-duel tegen landskampioen Feyenoord. Desondanks lijken de Eindhovenaren op zoek naar een extra optie.

Feyenoord en Ajax waren eerder ook geïnteresseerd in de diensten van Zakharyan. De Amsterdammers bleven vooral oriënteren en deden geen bod, terwijl de Rotterdammers dat volgens Russische media wél hebben gedaan. Een bedrag van acht miljoen was echter niet voldoende voor Dinamo Moskou..

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers