'Geertruida is 'droomopvolger' van vertrekkende verdediger bij Bayern München'

Het vertrek van Benjamin Parvard gaat ook voor opschudding zorgen in Rotterdam-Zuid voor opschudding zorgen. Volgens BILD is Lutsharel Geertruida namelijk de beoogde opvolger van de Franse vleugelverdediger en afhankelijk van zijn transfersom zal er een move gemaakt worden door Der Rekordmeister.

Dat zou kunnen betekenen dat Feyenoord in de laatste fase van de transferwindow nog een sterkhouder kan gaan verliezen. Christian Falk en Tobi Altschäffl, de journalisten die het nieuws hebben gebracht, noemen de Nederlander de 'droomopvolger' van Parvard. Na de mislukte transfer van Geertruida naar RB Leipzig was hij duidelijk teleurgesteld, maar al snel zette hij de knop om.

Zo'n soort scenario is nu ook een mogelijkheid, omdat de Oranje-international koploper is van een lijst met opties. Mocht Bayern München tevreden zijn met de transfersom, die zij krijgen door de transfer van Parvard, zullen zij aan gaan kloppen in het Maasgebouw. De Duitse club heeft namelijk gezien wat de concurrent uit Leipzig moest betalen voor de handtekening van Geertruida en heeft door de huidige fase geen tijd meer om lang aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers