'Benzema kiest voor het grote geld en neemt afscheid van Real Madrid'

Karim Benzema staat op het punt om Real Madrid te verlaten, zo meldt het Spaanse Diario AS. Al Itiihad uit Saudi-Arabië biedt heel erg veel geld en daar lijkt de 35-jarige Fransman voor te vallen. Al meldt Fabrizio Romano dat er nog niets officieel rond is. Aan het eind van de week zal de hele situatie duidelijk zijn aldus de transferexpert. 

Woensdagmiddag is de zaakwaarnemer van Benzema gespot op het trainingscomplex van Real Madrid. Ook heeft hij al met Cristiano Ronaldo gesproken over de overstap naar Saudi-Arabië. Het kan dus zomaar zijn dat Benzema zijn oude ploeggenoot, waar hij zoveel successen mee behaalde, volgend jaar weer tegenkomt. Al Nassr, de club van de Portugees, is de grote concurrent van Al Ittihad. 

Benzema kan in het Midden-Oosten ruim honderd miljoen euro belastingvrij per jaar gaan opstrijken. De verwachting is dat de winnaar van de Gouden Bal een contract ondertekend voor twee jaar. Veertien jaar lang speelde Benzema voor De Koninklijke. De huidige aanvoerder van Real Madrid wist met Real Madrid vijf keer de Champions League te winnen. Daarnaast was hij nog eens viermaal de beste van Spanje met zijn club. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers