Irritatie om uitspraken Bosz: "We hebben die sollicitatie allemaal gezien"

Peter Bosz had dinsdagmiddag de leiding over de eerste training van PSV. Daarvoor voorafgaand gaf hij zijn eerste persconferentie als trainer in Eindhoven. Daarin werd hem ook gevraagd naar Ajax.

De eerste persconferentie van Bosz was live te zien en velen fans schakelden dan ook in. Toen de oefenmeester gevraagd werd naar de 'open en publieke sollicitaties' bij Ajax, liet Bosz even van zich horen: "Wat een onzin verhalen waren dat."

In een uitzending van De Oranjezomer reageerde Özcan Akyol op de geïrriteerde uitspraken van de nieuwe trainer van PSV: "Hij werd boos toen er werd gesuggereerd dat hij toch wel, misschien indirect, gesolliciteerd zou hebben bij Ajax. Toen dacht ik: stel je niet aan en doe niet zo kinderachtig. We hebben allemaal kunnen zien dat je in die talkshows ging solliciteren. Normaal zag je hem nooit aan dat soort tafels en ineens twee of drie keer in één week."

"Ik vond dat heel kinderachtig", vervolgt de presentator. "Hij moet zich niet zo aanstellen. Als hij die vragen over Ajax niet had willen hebben had hij niet aan moeten schuiven in die talkshows. Desondanks wens ik hem wel het allerbeste bij PSV", sluit Akyol positief af.

Ook interessant