Calvin Stengs wekenlang uit de roulatie bij Feyenoord

Bij Feyenoord kunnen ze de komende weken geen beroep doen op Calvin Stengs. Hij wordt deze week nog geopereerd aan zijn knie, vanwege een nieuwe blessure. 

Noodzakelijk voor goed herstel

In het verleden heeft Calvin Stengs vaker langs de kant gestaan door zware blessures aan de rechterknie. Het gaat nu echter om zijn linkerknie. De club meldt zelf dat een operatie noodzakelijk is om 'goed en zo snel mogelijk te herstellen van de kwetsuur.' Opvallend is natuurlijk dat Stengs de laatste wedstrijd van Feyenoord tegen Sparta nog 90 minuten in het veld stond. Toch gaat de speler deze week nog onder het mes. 

Blessureleed zette eerder al een streep door een transfer

Stengs lijkt komend seizoen wederom voor Feyenoord te spelen. Eerder deze zomer leek een vertrek van de aanvaller een zekerheidje, zo zou een deal met het Amerikaanse Charlotte FC helemaal rond zijn. Toch ging de transfer naar Charlotte FC op de valreep niet door.  (Tekst gaat verder na de afbeelding)

Wanneer we de linkspoot weer terugzien op het veld is nog afwachten. In de tussentijd lees je hier alles wat je moet weten over de man van Feyenoord. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers