Zo volg jij de persconferentie van Koeman over Oranje tegen Canada

In aanloop naar de oefeninterland van Oranje tegen Canada spreekt Ronald Koeman het volk toe. Naar verwachting maakt de bondscoach woensdagmiddag zijn eerste doelman voor het EK 2024 in Duitsland bekend. Zo kan ook jij het persmoment live meemaken!

Oefeninterland Oranje tegen Canada

Op donderdag staat om 20.45 uur de oefeninterland van het Nederlands Elftal tegen Canada op het programma. Het is in aanloop naar het EK van komende zomer de een-na-laatste oefening voor Oranje, voordat de groepsfase in Duitsland losbarst.

Persconferentie Koeman en Oranje

Woensdagmiddag spreekt Koeman live vanuit Zeist de volgers van Oranje toe. Naar verwachting maakt de bondscoach dan ook bekend welke doelman er tijdens het EK onder de lat staat. Bart Verbruggen lijkt een streepje voor de te hebben op Justin Bijlow en Mark Flekken. 

Volg de persconferentie van Oranje live

Vanaf 14.00 uur gaat de persconferentie van Oranje van start. Naast Koeman zal er een international ook vragen beantwoorden. De persconferentie is wederom live te volgen via het YouTube-kanaal van OnsOranje. Wie weet komt het Oranje-legioen dan ook meer te weten over het gesprek dat Koeman recent had met Xavi Simons.

Feyenoord-doelman vertrekt