'Voormalig PSV-target wederom serieuze optie voor Feyenoord'

De winterstop is geen periode van totale stilte in de voetballerij, omdat er na de jaarwisseling weer gehandeld mag worden! Van 2 januari tot en met 1 februari is de transfermarkt geopend en Feyenoord maakt weer kans op de komst van Arnaut Danjuma, zo meldt 1908.nl.

Zij hebben al het laatste nieuws op een rij gezet en gekeken waar de Rotterdammers mogelijk tussentijds gaan versterken. De Rotterdammers lijken ook voor te sorteren op het vertrek van een aantal spelers, omdat de Afrika Cup en Aziatische Cup parallel lopen aan de Eredivisie. Hierdoor zijn spelers als Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh niet inzetbaar voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Het medium brengt dat de buitenspelers het zorgkindje zijn van de stadionclub en met het aanstaande vertrek van drie spelers moet er daar iets gaan gebeuren. Het zou een vleugelaanvaller moeten zijn mét mogelijkheid te fungeren als spits. Daardoor duikt de naam van Arnaut Danjuma wederom op. Hij sprak deze zomer al met Feyenoord en de speler lijkt het probleem niet te zijn. Bij Everton komt de Nederlander nauwelijks in de plannen voor. Mits Everton en de Spanjaarden een akkoord bereiken over vroegtijdige beëindiging en Danjuma salaris wil inleveren, is het een serieuze optie met kans van slagen. 

Defensieve slagkracht

Ook aan defensieve slagkracht kunnen de Rotterdammers nog verbeteren, zo weet 1908. Naast een krappe keus voor de technische staf van Feyenoord kan de club door een hamstringblessure bij Bart Nieuwkoop ook niet beschikken over de vleugelverdediger. Bronnen zouden gemeld hebben dat het doel is om een rechter centrale verdediger te halen, maar een rechtervleugelverdediger volstaat ook. Mocht de toekomstige aanwinst beide posities kunnen invullen, is dat helemaal fantastisch. Daarmee lijkt de club zich voor te bereiden op een mogelijk vertrek van Lutsharel Geertruida deze zomer.