'PSV-target brengt bezoek aan FC Cincinatti in hoop op overstap'

Ondanks dat PSV dit Eredivisie-seizoen slechts zes tegenstreffers incasseerde, blijven de Eindhovenaren nog altijd zoekende in de laatste linie. De ploeg van Peter Bosz speelt in de meeste gevallen met André Ramalho en Olivier Boscagli, maar met de terugkeer van Armando Obispo neemt de concurrentie toe. Miles Robinson, deze zomer nog een serieuze optie, is begonnen met het zoeken naar een nieuwe club.

De Amerikaanse verdediger beschikt over een aflopend contract in de MLS. Hij maakt momenteel zijn minuten bij Atlanta United, maar kan op korte termijn transfervrij verkassen. Technisch directeur van PSV, Earnest Stewart, liet in een eerder stadium al doorschemeren dat de Brabantse club gecharmeerd is van de diensten van Robinson. Zij zijn echter niet de enige kandidaat.

Inmiddels heeft Tom Bogert, journalist van The Athletic, namelijk gemeld dat de international van de VS een kijkje gaat nemen bij FC Cincinatti. Het is onbekend of hij een voorkeur heeft om in de MLS actief te blijven, maar de journalist weet wél dat de verdediger een bezoek gaat brengen. De 26-jarige Robinson kan in het Philips Stadion de vierde Amerikaan worden in de huidige selectie, omdat Ricardo Pepi, Sergino Dest en Malik Tillman al neergestreken zijn bij de koploper van de Eredivisie.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers