Feyenoord-huurling had 'weinig contact' met club en trekt conclusie: "Er is weinig perspectief"

Marouan Azarkan keert na dit seizoen weer terug bij Feyenoord na een huurperiode bij Excelsior, maar volgens de aanvaller is een vertrek aannemelijker: "Er is weinig perspectief voor mij bij Feyenoord", aldus Azarkan voor de camera van ESPN.

Azarkan voegde zich op elfjarige leeftijd bij de jeugdopleiding van Feyenoord, die hij tot aan de beloftes helemaal doorliep. Een doorbraak in De Kuip bleef echter uit en de linksbenige aanvaller werd eerst een half jaar verhuurd aan NAC, uitkomend in de Keuken Kampioen divisie. Hierna volgde opnieuw een verhuurperiode op het tweede niveau in Nederland, maar dan bij Excelsior. Azarkan promoveerde met de Rotterdamse club naar de Eredivisie en zijn huurperiode werd met een seizoen verlengt. De aanvaller heeft zich met drie treffers en zes assists in 24 competitieduels laten zien op het hoogste niveau en wordt nu onder meer in verband gebracht met FC Utrecht en FC Twente. De geruchten werden ook bevestigd door Azarkan: "Ik neig naar een nieuwe stap na dit seizoen", voegde de smaakmaker van Excelsior daarbij aan toe.

Weinig perspectief bij Feyenoord

Azarkan gaat voor de camera van ESPN in op de afgelopen periode en de toekomst: "Er is weinig perspectief voor mij bij Feyenoord. Ik heb ook weinig contact gehad", geeft de geboren Rotterdammer aan. "Ik heb nu 2,5 jaar verhuurd, ik heb dit jaar mijn contract verlengd om mezelf te kunnen laten zien in de Eredivisie en d an een stap te maken. Dat is waarschijnlijk ook wat er gaat gebeuren", aldus Azarkan