Huurling laat Feyenoord in ongewisse: "Heb nog geen nieuws over mijn toekomst"

Hij moest het in het begin van het seizoen doen vooral doen met invalbeurten, maar Oussama Idrissi knokte zich in de basis bij Feyenoord en werd een vaste kracht in de ploeg van Arne Slot. Met de Rotterdammers werd hij kampioen, maar deze zomer keert hij weer terug naar Sevilla.

"Ik kan laten aan mijn kleinkinderen vertellen wat een grote eer het was om dit seizoen mee te maken en met zoveel geweldige spelers hier te voetballen", zo begint de Marokkaanse vleugelspeler tegenover De Telegraaf. In totaal speelde Idrissi dit seizoen 38 duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij zeven keer en gaf hij acht assists.

Toekomst

"Over mijn toekomst heb ik nog geen nieuws. Ik ga nu eerst op vakantie en dan terug naar Sevilla. Ik sta nog gewoon onder contract bij Sevilla en La Liga is ook een geweldige competitie. Als ik daar mag spelen is dat prachtig voor mijn carrière en mijn ontwikkeling. Dat is dus de eerste stap. Van daaruit ga ik kijken wat Sevilla te zeggen heeft en ik zal dus in eerste instantie daar beginnen. Er zijn meer mensen die van Feyenoord houden die zeggen dat ze me hier gaan terugzien, maar dat zal de club samen met mij moeten bepalen."