Zechiël trots op contractverlenging: "Debuteren was al geweldig en smaakt naar meer"

Gjivai Zechiël heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst met Feyenoord. De middenvelder ligt nu tot medio 2028 vast en maakt sinds dit seizoen voor het eerst deel uit van de selectie van trainer Arne Slot.

Het is echter al een tijdje geleden dat de twee partijen een akkoord hadden bereikt, maar nu zijn de krabbels officieel gezet. Zechiël blikt in gesprek met de clubkanalen terug op zijn debuut tegen Almere City FC. "Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken."

Volgens het negentienjarige talent geeft het ook iets aan over de mogelijkheden als jeugdspeler van de stadionclub. "Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord", besluit Zechiël.

Ook interessant