'Italiaanse Champions League-deelnemer al maanden op de tribune voor Sinisterra'

Feyenoord presteert uitstekend de laatste maanden. Feyenoord presteert dit seizoen uitstekend, want de ploeg van Arne Slot heeft de minste verliespunten in de Eredivisie en staat bovenaan in de Conference League-poule.  Dat heeft gevolgen, want volgens De Telegraaf staat Luis Sinisterra in de belangstelling van Italiaanse topclubs die momenteel actief zijn in de Champions League. Het kapitaal bij Feyenoord staat eindelijk weer op het veld.

De krant weet te melden dat Luis Sinisterra momenteel de grootste waarde vertegenwoordigt van de huidige selectie. De Colombiaan wordt al maanden gevolgd door een Italiaanse topclub, dat momenteel uitkomt in de Champions League. Een club wordt echter niet genoemd. Het moet gaan om AC Milan, Inter Milan, Juventus of Atalanta.

Feyenoord heeft ook de vraagprijs voor Tyrell Malacia en Orkun Kökcü verhoogd. De verdediger moet 18 miljoen gaan opleveren en Orkun Kökcü zijn waarde werd aanvakelijk bepaald op 12 miljoen euro, maar daar laat de Rotterdamse club hem nu niet meer voor gaan. Justin Bijlow zijn marktwaarde is gestegen naar 25 miljoen euro, zo weet De Telegraaf.