'Feyenoord denkt aan verkoop verdedigers, drie nieuwe namen vallen'

Feyenoord lijkt een drukke transferzomer te gaan beleven. Zo staan vier sterkhouders nadrukkelijk in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Daarnaast zou Feyenoord de namen van drie talentvolle voetballers in de gaten houden.

In de nieuwste editie van Voetbal International blikt het tijdschrift alvast voorruit op de drukke zomer in De Kuip zal neerdalen. Zo zou Feyenoord mikken op het verkopen van Tyrell Malacia en Marcos Senesi. Het verdedigende duo kan al enige tijd genieten van de nodige belangstelling. Bronnen binnen de Rotterdamse club zouden het gerucht rondom de verkoop van Malacia en Senesi aan VI bevestigen.

Om ervoor te zorgen dat Feyenoord het volgend seizoen met nog minder sterkhouders moet stellen, zal de club er alles aan doen om Orkun Kökcü en Luis Sinisterra te behouden. Het tweetal staat nog een aantal jaren onder contract in Rotterdam-Zuid, tot medio 2025 en 2024, maar geniet al langere tijd van belangstelling uit grote Europese competities.

Interessant voor Feyenoord? 5 spitsen met een aflopend contract

Naast de spelers die komende zomer De Kuip mogelijk achter zich laten, noemt VI drie spelers die door scouts van Feyenoord al enige tijd in de gaten worden gehouden. Zo zouden de namen van de Nederlandse talenten Javairô Dilrosun (Bordeaux, gehuurd van Hertha BSC) en Jayden Braaf (Manchester City) op het scoutingslijstje staan. Daarnaast zou Feyenoord weer zaken willen doen in Scandinavië. Zo zou de Noorse linksbuiten Ola Brynhildsen de derde naam op het lijstje staan. De speler van Molde was dit seizoen in de Conference League-kwalificatie goed voor drie doelpunten en twee assists in vier wedstrijden.

Wie is Feyenoord-target Ola Brynhildsen?

Feyenoord-doelman vertrekt