Direct op het scherpst van de snede; het programma van Feyenoord in januari

Feyenoord begint op 14 januari weer aan de tweede seizoenshelft en is momenteel in Marbella om zich voor te bereiden op het slotstuk van seizoen '23/'24. De Rotterdammers jagen op koploper PSV, zitten nog in het bekertoernooi én komen in actie in de UEFA Europa League.

Trainingskamp Marbella

Momenteel vertoeven de Rotterdammers in de Spaanse zon op een exclusieve golfbaan en daar focussen zij zich op verbeterpunten en maken zich gereed om direct knallend van start te gaan. Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki zullen geen onderdeel zijn van de selectie, want zij komen in actie met hun nationale ploegen. Met een selectie van 27 heren vertrok Feyenoord naar Marbella en daar zullen zij tot en met zaterdag 6 januari zijn. Op de laatste dag van het trainingskamp wordt er geoefend tegen FSV Mainz.

Feyenoord hervat de Eredivisie in januari

Zoals gezegd wordt de stadionclub op 14 januari weer aan de aftrap verwacht van een competitiewedstrijd in de Eredivisie. Dit is het programma van Feyenoord in de eerste maand van 2024;

14-01-2024, 16:45: Feyenoord - N.E.C. Nijmegen

21-01-2024, 14:30: Vitesse - Feyenoord

28-01-2024, 14:30: Feyenoord - FC Twente

Bekerprogramma

De Tukkers zouden nog een keer op bezoek kunnen komen in De Kuip, maar dat is dan voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. PSV en FC Twente konden hun duel namelijk niet spelen door heftige regenval en daardoor bepalen zij op 17 januari welke ploeg door zal bekeren. De winnaar van het duel werd al gekoppeld aan Feyenoord in een uitwedstrijd. Dat duel zal gespeeld worden op 23, 24 of 25 januari.