Feyenoord-debutant Jahanbakhsh hoopt op minuten tegen FC Drita

In de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki, maakte Alireza Jahanbakhsh zijn officieuze debuut voor Feyenoord. De vleugelaanvaller mocht de gehele tweede helft meedoen en genoot van het spelen voor supporters en het dragen van het shirt.

Feyenoord haalde Jahanbakhsh deze zomer naar Rotterdam-Zuid als de vervanger van Steven Berghuis. De Iraniër genoot van zijn eerste minuten in De Kuip. "Het voelde goed om weer voor fans te spelen en om in het shirt van Feyenoord te mogen spelen. Ik moet wel zeggen dat er nog veel is om te verbeteren, want ik heb lang niet gespeeld."

Jahanbakhsh vertrok in de zomer van 2018 voor 19 miljoen euro van AZ naar Brighton. In Engeland kon de aanvaller op weinig speelminuten rekenen. In totaal speelde Jahanbakhsh slechts 2655 minuten, zo´n 61 wedstrijden, voor Brighton. `Ik word vanzelf beter, maar het is nu zaak om wedstrijdritme op te doen. Ik heb deze week hard getraind en als ik zo doorga, dan komt het allemaal wel goed`, aldus Jahanbakhsh tegenover ESPN

Met Feyenoord neemt Jahanbakhsh 29 juli in de Conference League-return op tegen FC Drita. De aanvaller hoopt dan zijn officiële debuut te maken. "Het is niet mijn beslissing, maar ik hoop een paar minuten te maken. We moeten het thuis afmaken. Drita komt om het beste eruit te halen."