Heftig: Aguero krijgt hartritmestoornis tijdens livestream

Sergio Aguero stopte eind 2021 met voetbal wegens de constatering van dokters dat hij leidt aan hartritmestoornissen. Hierdoor was het onverantwoord voor de Argentijn om op het hoogste niveau te blijven spelen. Dat Aguero nog altijd met hartproblemen kampt, werd duidelijk tijdens een van zijn livestreams.

"Ik denk dat ik net een mini-hartritmestoornis heb gehad", zei Aguero nadat hij ineens stopte met praten en zijn hand op zijn borst had gelegd. Dit was allemaal te zijn tijdens zijn livestream op streamingsplatform Twitch. De Argentijn hoefde niet naar de dokter en kon zien dat zijn ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator) had gedaan wat het moest doen. Aguero zelf bleef kalm, maar zijn vriend was duidelijk flink geschrokken.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Aguero tekende in 2021, na tien jaar voor Manchester City gespeeld te hebben, bij het FC Barcelona van zijn grote vriend Lionel Messi. De droom om samen clubvoetbal te spelen kwam echt niet uit. Messi vertrok kort daarna naar Paris Saint-Germain. Bij Barcelona moest hij na een halfjaar noodgedwongen stoppen met voetballen. In Engeland werd Aguero vijf keer landskampioen.

Feyenoord-doelman vertrekt