Boulahrouz over rol 'Amsterdamse media' in PSV-rel: "Frappant dat het in deze week gebeurt"

Khalid Boulahrouz heeft zich uitgelaten over de rel bij PSV. Er zouden spanningen zijn tussen Ruud van Nistelrooij, Fred Rutten en André Ooijer, maar daarnaast heeft de media ook gedeeld dat een aantal bepalende spelers zich bij de clubleiding gemeld heeft. De ex-inernational vindt de timing van deze berichtgeving heel vreemd.

"Ik vind het wel frappant dat het in de week gebeurt waar het gaat om de voorronde van de Champions League", begint Boulahrouz in Rondo. "Ik weet niet of het bewust is gedaan door Amsterdamse media... Ik weet niet wat zich daar allemaal afspeelt. Ik vind het wel verrassend dat als je het hebt over Ooijer en Rutten... Dat zijn volgens mij goede vrienden van elkaar. Ze zijn heel close. Dat vind ik wel verrassend", zo laat hij weten.

Rafael van der Vaart is ook één van de tafelgasten en hij denkt ook dat er iets gebeurd moet zijn, maar kent ook de explosieve kant van de PSV-trainer. "Wij kennen Van Nistelrooij. Wat voor hem 18 graden is, dat is voor ons 45 graden. Hij is temperamentvol en hij kan goed huishouden", grapt de analist. "Daar is iets gebeurd. Die assistenten, ja prima. Bij die spelers dacht ik echt dat ze allemaal een goede connectie hadden. Maar het zijn denk ik de bepalende spelers. Dan heb je wel een probleem", besluit Van der Vaart.