'Feyenoord en FC Twente in gesprek over Zerrouki'

Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, gaan Feyenoord en FC Twente dinsdag 10 januari in gesprek met elkaar over een eventuele transfer van Ramiz Zerrouki. De clubwatcher geeft te kennen dat dit betekent dat er een opening is voor een eventuele overstap van de middenvelder naar Rotterdam.

Feyenoord was afgelopen zomer al geïnteresseerd in Zerrouki en hoopt tijdens de winterse transferperiode de middenvelder daadwerkelijk te verwelkomen. Op maandag 9 januari gaf Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, bij RTV Rijnmond aan dat de Enschedeërs in gesprek zouden gaan met Feyenoord over Zerrouki. Volgens Krabbendam vindt dit gesprek een dag later dus plaats.

Zerrouki 'wacht' en ontbreekt wegens ziekte

Zerrouki zelf gaf tijdens het trainingskamp in Costa Rica te kennen dat hij 'happy' was in Enschede, maar enkele dagen geleden plaatste de middenvelder een 'verhaal' op zijn Instagram-pagina waarop hij te zien was in actie tegen Feyenoord. De middenvelder zette daar een zandloper-emoticon bij. Op maandag 9 januari kwam het nieuws naar buiten dat Zerrouki zich had ziek gemeld en naar alle waarschijnlijk inzetbaar is voor de bekerwedstrijd van FC Twente tegen Telstar.