Jaap Stam ontkent interesse van Feyenoord in veelvuldig genoemde middenvelder

Feyenoord zou interesse hebben in oud-speler Leroy Fer. De middenvelder moet de selectie van Jaap Stam gaan versterken. De oefenmeester zelf zegt echter dat de club geen interesse heeft in de 29-jarige middenvelder.

Fer wordt veelvuldig genoemd als de ideale opvolger van de naar FK Krasnodar vertrokken Tonny Vilhena, maar trainer Jaap Stam zegt niets te weten van de komst van de middenvelder. In gesprek met Voetbal International geeft de oefenmeester aan dat er intern niet gesproken is over Fer. Het contract van de in Zoetermeer geboren middenvelder loopt deze week af bij Swansea City en is dus transfervrij.

Rustig te werk gaan met transfers
"Die naam lees ik in de media. Maar intern hebben wij niet over hem gesproken", zegt Stam, die geen haast wil maken met het aantrekken van nieuwe spelers en vindt dat Feyenoord rustig moet handelen. "Zeker in de voorbereiding komt er op een gegeven moment altijd een categorie spelers vrij van wie je dan later denkt: was misschien wat voor ons geweest. Maar dat we intern nadenken en praten over versterkingen, lijkt me wel duidelijk."