AD: Feyenoord kent vraagprijs voor Argentijnen Barreal en Senesi

Wil Feyenoord Álvaro Barreal en Marcos Senesi naar Nederland halen, dan moeten de Rotterdammers tussen de zes en zeven miljoen euro op tafel leggen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord informeerde onlangs naar de vraagprijs van de voetballers van respectievelijk Vélez Sarsfield en San Lorenzo. 

Volgens het AD heeft Feyenoord 'de eerste optie' om de twee Argentijnen over te kopen. Namens Feyenoord reisden Henk Timmer, Henk van Ginkel en een zakenpartner uit Argentinië onlangs af naar Zuid-Amerika, om te praten over de 19-jarige aanvaller Barreal (Vélez Sarsfield) en de 22-jarige verdediger Senesi (San Lorenzo).

Ook clubs uit Spanje, Italië en Duitsland zouden interesse hebben in de spelers. Overigens zou Dirk Kuyt, die een grote invloed heeft op het aankoopbeleid binnen Feyenoord, minder enthousiast zijn over een eventuele komst van Barreal en Senesi. Hij ziet liever dat de eigen jeugd de kans krijgt.  

Maar ook Stam heeft het een en ander te vertellen. "Ik ben de trainer, ik moet met de spelers werken en ik weet dus ook wat we nodig hebben", zei Stam onlangs in het AD. "Logisch dus dat ik een belangrijke stem heb in wie Feyenoord aantrekt."