Vraagtekens bij transfer Kluivert: "Ik betwijfel of hij de juiste keuze heeft gemaakt"

Justin Kluivert maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar AS Roma. Ruud Gullit betwijfelt of dit een goede keuze is geweest. 

Kluivert moet het bij de Romeinen vooral hebben van invalbeurten en werd niet opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor de interlands tegen Duitsland en België. Ruud Gullit zet zijn vraagtekens bij de overstap van de 19-jarige aanvaller: ''Ik betwijfel of hij de juiste keuze heeft gemaakt door naar Rome te vertrekken. Hij zit nu bij een grote club, maar speelt niet en schippert tussen bank en basis. Kluivert zat nog bij het Nederlands elftal toen hij bij Ajax zat en nu is hij speler van Jong Oranje. Dat komt doordat hij niet meer regelmatig speelt'', aldus Gullit bij beIN Sports.

Ronald Koeman besloot vleugelspelers Ryan babel, Steven Bergwijn en Arnaut Groeneveld wél te selecteren. Gullit denkt hierom niet dat Kluivert op korte termijn kan rekenen op een terugkeer bij Oranje: ''Het ergste is nog: Er zijn nieuwe spelers bij Oranje gekomen. Ze hebben denk ik vier spelers op zijn positie geprobeerd en die doen het allemaal goed. We moeten afwachten of hij de juiste beslissing heeft genomen.''

Gullit over de transfer van Kluivert