Nieuws uit Rotterdamse lappenmand: Hartman deelt beoogde rentreedatum

Quilindschy Hartman gaat dit kalenderjaar nog geen rentree maken op de Nederlandse velden, maar heeft het begin van 2025 als stip op de horizon. De Feyenoord-back deelt dit bij het congres 'Making Football Matter' en vertelt ook dat het naar omstandigheden goed met hem gaat, laat Rijnmond Sport optekenen.

Wanneer keert Quilindschy Hartman terug op de Nederlandse velden?

Hartman liep een zware knieblessure op in het duel met FC Utrecht op 31 maart 2024. De blessure zorgde ervoor dat de verdediger het EK met het Nederlands elftal misliep, maar ook een transfer naar Chelsea zag stranden. Op het congres 'Making Football Matter' deelt Hartman dat hij zijn terugkeer in januari of februari 2025 hoopt te maken.

Op tijd terug voor Nations League-duels met Oranje?

Als Hartman terugkeert in het begin van 2025, heeft hij de ontknoping van de Nations League in het verschiet. De Feyenoord-back had voor zijn blessure een plekje in de selectie van bondscoach Ronald Koeman en het is ook het vooruitzicht dat dit na zijn herstel hetzelfde zou zijn. Als Oranje verdergaat in het toernooi, zal de eerstvolgende Oranje-wedstrijd voor Hartman in de kwartfinales van de Nations League zijn.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers